Motivationen

Yay!
Jag tror motivationen är påväg tillbaks och tur är väl det då jag har examen på fredag :P

Jag försöker komma igång med klickerträningen igen på Sixten. :) Så det är skönt. Han behöver verkligen tränas. Både för att få lite pli på honom, men så måste jag jobba mycket med hans självskänsla då han har kommit i en liten svacka efter den kemiska kastreringen. Men ser helt klart skillnad. !! Väldigt skönt!
Dolly har jag dock lite problem med.. Sen vi hämtade Mårten i lördags så ska hon bara ha honom. Hon sitter och piper typ hela kvällarna när han är vaken.. Och inatt pep hon hela natten så vi måste ha kompostgaller och stänga in henne i sovrummet.. Det är lite smått kaos.. Vet inte riktigt hur jag ska göra faktiskt.. Jag hoppas ju att hon kommer över det.. Är iaf glad att inte Sixten hänger på hennes stress! 
Men iaf, allt detta gör att hon inte är så träningsbar (inomhus).. Vilket är lite tråkigt.. Utomhus är det full storm så där är det inte så trevligt att träna :P
Annars så mår Dollys tass bra nu :) Vi tog av bandaget i måndags då det har vuxit ut en ny liten klo över pulpan, så det är skönt :)
Så hon skulle ha fått sitt efterlängtade bad idag, men som sagt så är det full storm så vill inte vara så elak och bada henne då :P
Ha det bra i stormen allihop!!

Bra dag!

Seriöst, idag verkar bli en riktigt bra dag. Det har då varit det hitintills :)

Har hunnit med mycket t.ex. duschat, diskat, badat hund, pluggat, skrivit arbeten, hängt upp tvätt och lite sånt. Jätteskönt!
Och vädret är helt okej, visst att det är halvt storm, men solen lyser iaf :) Så jag och älsklingen gick en längre promenad med jyckarna imorse också. :)

Snart ska vi äta lunch och så kommer Bettan hit och joinar oxå, alltid lika trevligt. :)

Sen ikväll blir det nog att titta på Bilar 2 för vi fick hem den idag :)

Imorgon hoppas jag på att Moa kommer hit så ska vi käka chokladbollar XD och skratta, prata och plugga. :) Det blir nice hoppas jag. :)

Ha en bra dag allihopa!!


Mys i soffan hos mamma och pappa :)

1:a advent

Jaha, så var det 1:a advent.. Men det känns det inte som.. Ingen snö, massa regn och 10 plus grader.. Blä. Har varit på dåligt humör hela dagen!!
Har diskat, strukigt gardiner, lagat mat och möblerat om vardagsrummet så min rygg är helt paj.

En ganska dålig dag.
Hoppas det blir bättre eftersom jag och älsklingen ska ha filmmys ikväll :)

Förresten så är han ledig i två veckor vilket jag tycker är lite underbart :) Fast han kommer ju jobba hemma på gården så det blir ju nästan som ett jobb iaf :P Men ändå :)