Försöker

Jag försöker kväva gråten som är på väg fram.
 
När jag märker att jag kommer att misslyckas med det, säger jag att jag måste sluta.. Så lägger vi på och samtidigt som jag trycker på knappen bryter jag ihop.. 
 
Vad håller vi på med?....

Träning

Igår skrev jag ju att jag skulle till Hund Glädje och träna rallylydnad. 
 
Jag åkte dit och vi tränade, inte så mycket kanske, men vi tränade iaf ;) 

Det var jag, Moa och Alex, det var trevligt att träffas och prata och peppa varandra igenom banorna.
 
Dolly och jag tränade på temposkiftningar och även på att gå bana. Och igår så tog hon faktiskt flera skyltar utan belöning och utan godis i handen. Så det går frammåt! 
Vi gick även en hel bana som Moa hade ställt upp, där fick jag dock belöna henne ibland då det är saker hon tycker är lite svårt, plus att hon inte är van än att gå en hel bana och göra flera moment på rad. 
 
Så det var riktigt nice. :) 
Vi var där i ca 1 timme, sen så blev det mörkt och kallt så då for vi hem.

Väl hemma så var Dolly fortfarande taggad, så det blev ett klickerpass på en kvart också. Så efter det sov hon äntligen som en stock.! Min fina lilla tjej <3
 
Idag så är meningen att jag ska få saker gjorda innan jag åker till rallylydnadskursen som har avslutning ikväll. Men vi får väl se hur det går med det :P
 
Nu ska jag iaf äta frukost :)
 

Mörkret

Mörkret kryper sakta inpå.. Det blir mörkare och mörkare för varje kväll.. Inte för att det gör så att jag mår psykiskt dåligt längre, utan nu är det mer att jag tycker att det är väldigt opraktiskt..
 
Vi har ju inga gatlyktor hemma hos oss, vilket gör att man alltid måste ha med sig en ficklampa om man ska gå ut med hunden. Plus att Dolly är lite mörkrädd och tycker inte att det är superkul att gå ut när det är mörkt, även fast vi har väldigt bra ficklampor. 
 
Och som nu ikväll när jag ska åka och träna rallylydnad här alldeles strax. Nu börjar det ju skymma, så då är det inte så lätt att läsa på skyltarna :P Man får helt enkelt gissa ;) 
 
Nej jag tycker bara att det är lite jobbigt att dagarna blir så korta. Och jag blir mycket tröttare av det. Vill ju ha långa fina dagar.
Men det blir ju lite bättre bara det kommer lite snö, då blir det ju lite ljusare. :)
 
I helgen åker jag, Magnus, Dolly och råttorna upp till Malung och hälsar på mamma och pappa :) De saknar oss som tusan, så nu åker vi upp och säger hej. :) Då hoppas jag att lite snö ligger kvar iaf, så Dolly får busa!!! :D
 
Förresten så är det denna vecka valparna ska födas. Så känner hur jag kommer på mig själv att vara på helspänn. Väntar liksom på att antingen se något på fb eller få ett sms! HOPPAS verkligen på en nakenhane! Det är så himla spännande!!!!!!!! Tänk att om ett par månader så kanske vi ha en liten valp här hemma? Helt sjukt! 
 
Nehej, nu ska jag väl packa in mig, hunden och godiset i bilen och åka till Hund Glädje! :) 
 
 
Min fina underbara kille <3